Services

Cirkulaer Consulting har til vision at rådgive livstilsbranchen i bæredygtig omstilling.

cropped-cirkulaermedpil2.jpg

Vi tilbyder:

Konsulentydelser

Har I brug for rådgivning i forbindelse med materialevalg, indpakning, transparent kommunikation eller leverandørsamarbejde, kan Cirkulaer Consulting bistå med dette.

Strategisk rådgivning

Med en forretningsanalyse baseret på grønne forretningsmodeller kan Cirkulaer Consulting hjælpe dig til at belyse sorte huller i din forretningsplan, definere, samt udarbejde din nye, langsigtede strategi.

LCA analyse

Vi tilbyder dig at foretage en Life Cycle Assessment (livscyklusvurdering) af dine produkter for at kortlægge deres miljømæssige aftryk i forbindelse med produktionen samt brugs- og udsmidningsfaserne. Analysen giver et overblik over produktets aftryk i forskellige kategorier såsom CO2-udledning, vandaftryk og human toxicitet.

Har du en start-up virksomhed?

Er du nyopstartet eller ved at lancere din egen virksomhed, og vil du gerne godt fra start når det kommer til bæredygtighed, kan Cirkulaer Consulting hjælpe dig med alt fra forretningsanalyse til strategi. Vi ved at man som start-up virksomhed kan have få penge at gøre godt med, og derfor tilbyder vi 20% rabat for at hjælpe dig godt igang med at drive en bæredygtig forretning.

Kontakt:

Telefon nummer: +45 31 247 347

Mail: mail@cirkulaer.com

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/martina-klindt/