Bag Om Cirkulaer

Cirkulaer Consulting har til vision at rådgive livstilsbranchen i bæredygtig omstilling. I 2016 startede Cirkulaer.com, som en blog der inspirerer til en grøn livsstil. Du kan stadig finde indholdet under fanen ‘Cirkulaer Blog. ‘

Læser tofags-kandidat i International Development Studies & Teksam miljøplanlægning.
Uddannet PBA Design og business med speciale i fashion management.

Mit navn er Martina Klindt og det er mig, der står bag Cirkulaer Consulting. Tidligt i mit uddannelsesforløb blev jeg opmærksom på de kritiske miljømæssige og sociale forhold i modeindustrien, og drømmen om at være designer ændrede sig hurtigt til visionen om at gøre en forskel. Jeg elsker stadig mode og design, men jeg synes det skal skabes og produceres på en miljømæssig- og socialansvarlig måde.

Ud over 3 års erfaring som projektkoordinator, har jeg beskæftiget mig med leverandørkontakt, sourcing, samt miljømæssig og socialansvarlig forretningsanalyse og strategi i modebranchen – herunder cirkulær økonomi, LCA analyse, Flourishing Business Canvas samt Cooporate Shared Value og CSR.

I 2021 starter jeg på tofagskandidat i International Development Studies og Miljøplanlægning. Dette gør jeg for at blive endnu klogere på bæredygtig omstilling ved at gøre mig i stand til at arbejde tværfagligt med bæredygtighedsorienteret planlægning og innovation i relation til internationale udviklingsproblematikker. Denne viden kan jeg med fordel bruge til at styrke Cirkulaer Consultings ydelser sideløbende med mit studie.

Har din virksomhed en opgave, hvor I kan bruge en åbensindet, dygtig analytiker og strateg, som arbejder målrettet og struktureret både selvstændigt og i teams, er du er meget velkommen til kontakte mig.

Kontakt:

Telefon nummer: +45 31 247 347

Mail: mail@cirkulaer.com

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/martina-klindt/