Eileen Fisher

Med sine over 30 år  på bagen, har Eileen Fisher formået at skabe et brand der ikke kun har et tidsløst design, men også er et pragteksemplar på gennemsigtighed.

Den etiske forbruger savner gennemsigtighed hos modebrands. Altså at der er lettilgængelige oplysninger om fibre, producenter, og arbejdsforhold. Hos Eileen Fisher kan du nemt finde disse oplysninger på hjemmesiden, og på tags når du har gjort dit køb. På hvert tag står der nemlig hvordan dit item er produceret og hvor det er produceret.

indlæg

Kollektionerne bygger på enkelthed, skønhed, komfort, funktionalitet og nuanceret design, som bliver til tidsløse silhouetter, hvilket tydeligt ses i 30 års jubelæumskollektionen, der kom ud i 2014, som indeholder styles fra tidligere kollektioner. Materialerne er i økologisk bomuld, genbrugt nylon og polyester, samt genvundet og genbrugt, bomuld og cashmere. Desuden er indfarvningen certificeret og alle vegetabilske fibre er økologiske.

logo

Sidst men ikke mindst har brandet skabt Fisher Found, der er et indleveringssystem lignende det vi ser hos H&M. Her kan du indlevere dit brugte og slidte Eileen Fischer tøj, og modtage en kupon på 5$ dollar til et nyt køb. Herefter giver de tøjet et nyt liv ved enten at rense det grundigt, genfarve det, eller rekreeret til et nyt design.

Du kan se Eileen Fishers kollektion og læse mere om brandet og dets værdikæde her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s