Zerowaste

Du er sikkert faldet over udtrykket zerowaste, som er flittigt brugt på de sociale medier, men hvad er det egentlig? – vi forklarer:
Zerowaste betyder på godt gammelt dansk ‘nul spild’. Det er en livsstil, der går ud på at man udnytter alle ressourcer og undgår produkter der skaber spild. Ved spild menes der skrald, som der bekendt ender til forbrænding og dermed skaber Co2.

zero-waste-model-1024x777

Personer der lever efter Zerowaste princippet vil eksempelvis undgå alle former for engangsprodukter,  produkter der har emballage, samt produkter med miljøskadelige kemikalier og hormonforstyrende stoffer. De vil også leve efter at formindske deres forbrug af nye ressourcer ved at reparere og genbruge. På grund af den minimale Co2 udledning der skabes ved denne livsstil, kategoriseers Zerowaste som en bæredygtig livsstilsform.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s