Nyt brand basseres på bæredygtighed!

Designduoen Frederik Pépin og Andreas Hermann har skabt brandet Atelier Hermann & Pépin, hvor Cirkulær økonomi og zerowaste er den røde tråd.

‘Hvis det stadig virker, vil det fortsat virke’
Designet er baseret på det tidløse snit så forbrugerne vil beholde det, og fortsat elske deres tøj år efter år. Dette er en opgørelse mod det throw-away society der længe har stået på herhjemme.

Lokalt
Syningen af produkterne står de selv for, og den foregår i hjertet af København. Dette betyder mindre Co2 udslip. ”Hvis vi vil give folk en relation til det tøj, de har på, skal de også kunne se, hvordan det bliver lavet. Og når der ikke er mere stof, er der ikke mere tøj.” udtalte Andreas Hermann, under præsentationen af brandet.

Minimalt spild

Alle tekstiler der bliver brugt i  Atelier Hermann & Pépins designs er rester fra større virksomheder. Og drengene vil hellere sy nye knapper i din skjorter end at sælge dig en ny, hvilket du nemt kan få gjort, når produktionen foregår herhjemme. Frederik Pépin har udtalt: ‘Planen er at gøre håndværket nærværende i en lokal produktion af tidløst design i høj kvalitet. Vi vil sy tøj ud af det stof, som større modehuse har i overskud på deres produktionssteder, hvilket betyder, at vi blandt andet har fået fingrene i materiale fra Prada og Bruuns Bazaar. Samtidig stræber vi efter ikke at efterlade spild, hvilket betyder, at restprodukter bliver inkorporeret, som en del af ressourcekæden,” forklarer Frederik Pépin.”

Brandet er unisex og du kan se styles fra Atelier Hermann & Pépin i slideshowet:

This slideshow requires JavaScript.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s