Mantra

Cirkulaers mantra bygger på nutidens fokus på bæredygtighed. Ideen bag bloggen, er at skabe en connection mellem tanken bag bæredygtig udvikling og handling.

Vores værdier lægger vægt på en balance mellem en vestlig livsstil og en bæredygtig livsstil. På Cirkulaer.com vil du kunne finde inspiration til hvordan du nemt kan implementere bæredygtighed i din livsstil. Først og fremmest ved hjælp af Tips & Tricks, ved at ændre din forbrugeradfærd indenfor Mode, Indretning, Hudpleje og Mad. Sidst men ikke mindst kan du udvikle din Viden indenfor bæredygtighed.

Bæredygtig udvikling er en balance af brugen af vores Jords ressourcer. En balance mellem udnyttelse og beskyttelse. Jordens ressourcer er begrænsede, og efter blot nogle årtiers misbrug, er vi mennesker endelig gået i gang med at redde jorden. Men hvordan kan man forene vores Vestlige luksuriøse livsstil, og en redning af Jordens ressourcer?

En bæredygtig og grøn linje skal lægges politisk, men vi kan alle starte med os selv, og en god start kan være disse 8 simple tricks til en mere bæredygtig hverdag.

Vores mantra er kort og godt: Moderne, Anvendeligt, og Grønt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s